13. 9. 2024
A tým
Redakce

Spuštěn prodej permanentek!

Start sezóny Kooperativa NBL je za rohem a my Vám přinášíme informace k permanentkám, které si můžete zakoupit na webu Ticketportalu. Pokud se nechcete před každým zápasem starat o nákup vstupenky a zároveň chcete zažít všechny momenty naší sezóny, pořiďte si permanentku! S ní nejen ušetříte, ale získáte také jistotu svého oblíbeného místa na všech domácích zápasech.

Pro letošní sezónu nabízíme kromě klasické permanentky i permanentku "dětskou" (do 18 let).

Cena: 1100,- / 500,- (do 18 let)


Ceny vstupenek na jednotlivá utkání byly pro novou sezónu stanoveny takto:

- Dospělí: 120 Kč

- Děti a studenti (do 18 let): 50 Kč

- ZTP: zdarma

Podrobnější informace o vstupenkách a jejich nákupu zveřejníme v nejbližších dnech.


V sezóně 24/25 odehrajeme doma v rámci základní části 11 utkání, v nadstavbové fázi to bude dalších 6 nebo 7 zápasů (dle umístění a skupiny A2 nebo A1). S jistotou tedy minimálně 17 zápasů, kdy jeden vstup vyjde s permanentkou na necelých 65 Kč (1100,- :17). V porovnání s cenou jednotlivého vstupného tedy už na poslední zápas základní části jdou permanentkáři zdarma.

S permanentkou navíc získáváte slevu 20% na sortiment našeho fanshopu.

Permanentka je přenosná a platí na domácí zápasy celé sezóny.


Nákupem na webu Ticketportalu (odkaz) obdržíte "voucher", který si u nás následně vyměníte za fyzickou permanentku. Samotný voucher nemá konkrétní sedadlo, je neplatný a přes kontrolu u vstupu s ním neprojdete. Je NUTNÉ jej vyměnit za kartičku. Společně pak v hale přiřadíme vaši permanentku konkrétnímu sedadlu, které si zvolíte.

Informace k předání permanentek dostanete včas. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na sociálních sítích, mailem (kupkova-vendula@seznam.cz) nebo telefonicky (731 804 291).


Náš úspěch je závislý i na vás, našich věrných fanoušcích. Přijďte nás podpořit na domácí zápasy a pomozte nám ve Sportovní hale vytvořit neopakovatelnou atmosféru. Děkujeme za vaši loajalitu a těšíme se na společné zážitky v nadcházející sezóně!

generální partneři

Hlavní partneři