12. kolo, 1. liga, 3. 12. 2023

GBA LIONS Jindřichův Hradec

88:62

vs

vs

USK Praha B

1. Čtvrtina: 16:12

2. Čtvrtina: 20:19

3. Čtvrtina: 31:15

4. Čtvrtina: 21:16


Andrej Červenka po výhře nad USK Praha B


Další domácí utkání jsme odehráli proti týmu USK Praha B. Výhru 88:62 okomentoval trenér Andrej Červenka.

"Po vyřazení z poháru a smolném závěru zápasu s pražskou Slavií jsme se museli ihned oklepat, protože v rychlém sledu nás čekalo prvoligové utkání proti B týmu USK.

Věděli jsme, že nás čeká hodně fyzické utkání a myslím si, že v první půli jsme hlavně na obranné polovině pracovali velice dobře a nedovolili jsme soupeři lehké body. Ale věděli jsme, že pokud chceme být v tom utkání úspěšní, musíme do druhé půle zastavit rozdílové hráče soupeře a začít hrát v útoku s trochu větší lehkostí. To se po změně stran povedlo, my jsme začali hrát rychleji, dobře do obrany, proměňovali jsme lehké střely na útočné půli. První pětiminutovka 3. čtvrtiny určitě rozhodla o konečném výsledku.

Mě nejvíce těší, že výkon byl kolektivní. Navíc, do sestavy se vrátil Toms Linis, který nám ve středu chyběl. A znovu se v dobrém světle prezentovali všichni hráči, ať už ti, kteří začínali, nebo ti, co se do zápasu dostali postupně z lavičky.

Do konce roku nás čekají dvě utkání, obě už příští víkend. V pátek cestujeme na palubovku nebezpečné Plzně a doma odehrajeme přeložené utkání už v neděli proti Chomutovu.

Kalendářní rok chceme zakončit dvěma výhrami. Víme, že soupeři nám nedají nic zadarmo, ale my se chceme prezentovat v dobrém světle a tou narůstající výkonností, kterou poslední dobou ukazujeme.




generální partneři

Hlavní partneři