C3, 1. liga, 23. 2. 2024

GBA LIONS Jindřichův Hradec

101:97

vs

vs

Tuři Svitavy

1. Čtvrtina: 19:18

2. Čtvrtina: 18:32

3. Čtvrtina: 33:25

4. Čtvrtina: 31:22


Páteční zápas pohledem trenéra


Výhru 101:97 komentuje Andrej Červenka

"V pátek jsme v domácím prostředí přivítali nebezpečné družstvo Svitav a věděli jsme, že to pro nás bude náročné utkání. Hlavně v prvním poločase se nám nedařilo na útočné polovině, nedokázali jsme se dostat do nějakého svého rytmu a co bylo horší, soupeři jsme dovolili hrát jeho hru a ve vymezeném území jsme měli problém jej zastavovat

Druhý poločas se vyvíjel víceméně stejně. Na obranné půli jsme měli problém zastavovat akce soupeře. Co je ale potěšující, v útoku jsme se dokázali dostat do svého tempa a rytmu a hráči se prosazovali zpoza tříbodového oblouku a vytvářeli si otevřené střelecké pozice.

Na konci naše družstvo znovu ukázalo charakter, když v tom těsném závěru dokázali hráči proměňovat trestné hody a když bylo potřeba, tak i zastavovat útoky soupeře.

Hrozně důležité vítězství, které může v tom konečném zúčtování pro nás znamenat dobrou výchozí pozici do playoff. Každopádně, pořád nám zbývají 4 utkání nadstavby. V úterý cestujeme na horkou půdu Hradce Králové, určitě s cílem potvrdit tabulkové postavení a zvýšit náskok na ostatní soupeře v tabulce."







generální partneři

Hlavní partneři