16. kolo, 1. liga, 14. 1. 2024

GBA LIONS Jindřichův Hradec

96:69

vs

vs

Sokol pražský

1. Čtvrtina: 31:13

2. Čtvrtina: 26:24

3. Čtvrtina: 19:13

4. Čtvrtina: 20:19


Sokol Pražský porážíme vysokým rozdílem


Výhru komentuje trenér Andrej Červenka.

"Do prvního letošního domácího utkání jsme nastupovali proti soupeři, který nás už jednou v sezóně dokázal porazit a tím byl Sokol Pražský. Do sestavy se nám po Liberci vrátili Fíla Kábrt a Pasha Karasov a po delší době také Ben Navrátil, který laboroval se zraněním kotníku.

Netradičně, kvůli okolnostem, jsme utkání odehráli v malé tělocvičně Sportovní haly. Ale musím říct, že jsme si to náramně užili, diváci nám dokázali vytvořit skvělou atmosféru.

K samotnému utkání.. Vstoupili jsme do něj s velikou energií, hlavně na obranné půli se nám dařilo zastavovat soupeře, být včas na správném místě a přerušovat útočný systém Sokolu. Resultovalo to v lehké koše. První čtvrtinu si kluci na hřišti užívali a bylo to vidět. Už právě během úvodní části jsme prostřídali všechny hráče, které jsme měli k dispozici. A v tomto rytmu jsme pokračovali po zbytek utkání.

Ten největší bodový rozdíl vznikl hned na začátku, ale s týmovým výkonem v utkání jsem byl spokojen po celých 40 minut. Určitě se dají najít nějaké chybičky na individuálních výkonech, ale chceme spíše mluvit o tom, co bylo pozitivní a to byla určitě kvalita obrany po většinu utkání, to, jakým způsobem byli hráči schopni spolupracovat na útočné půli, půjčovat si míč a hrát jeden pro druhého. Výborný týmový výkon nakonec přinesl vítězství rozdílem třídy.

Už teď se těšíme na nejbližší domácí utkání, kde chceme tento výkon potvrdit a minimálně zopakovat."


Rádi bychom poděkovali všem, kteří i přes nekomfort v malé tělocvičně zůstali, vážíme si vaší podpory. Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti a také za nemožnost sledovat utkání v rámci přenosu na TVCOM.cz. Nezpůsobilost hrací plochy nevznikla naší vinou a v danou chvíli nebylo možné situaci vyřešit. Vidíme se už příští neděli na zápase proti Polabí!


generální partneři

Hlavní partneři