7. kolo, 1. liga, 29. 10. 2023

Sokol pražský

89:81

vs

vs

GBA LIONS Jindřichův Hradec

1. Čtvrtina: 24:22

2. Čtvrtina: 22:11

3. Čtvrtina: 17:22

4. Čtvrtina: 26:26


Andrej Červenka o první prohře sezóny


První prohra sezóny se zrodila na palubovce tou dobou 3. Sokolu Pražský. Hlavní trenér Andrej Červenka přidává komentář k zápasu.

"Do utkání se Sokolem Pražský jsme vstoupili dobře, ale za stavu 10:4 jsme se jakoby uspokojili. Hlavně na obranné půli jsme nedostatečně bojovali a dávali soupeři mnoho šancí skórovat z druhých pokusů. Doskok byl právě jedním z klíčových faktorů naší prohry.

Ve 2. čtvrtině se nám přestalo dařit ve střelbě zpoza trojkového oblouku, naše hra byla hodně jednotvárná, odpor soupeře jsme chtěli zlomit spíše individuálně. Navíc v kombinaci s nedominantní obranou jsme tím dovolili soupeři vypracovat si rozhodující náskok.

Ve druhém poločase jsme se snažili do utkání vrátit. Bohužel, nohy nám vždy podlomil špatný obranný doskok a nepohlídání si soupeře v této herní činnosti. Zápas skončil zaslouženou výhrou Sokolů.

My se teď musíme vrhnout zpět do práce a zaměřit se na naše špatné vstupy do utkání. Chceme se vrátit k naší herní identitě a v dalším zápase potvrdit roli favorita."


Další utkání hrajeme opět venku - 5.11. v 17:30 na palubovce Basketbal Polabí.


generální partneři

Hlavní partneři