19. 11. 2021
A tým
Filip Hraba

V sobotu nás čeká bitva v Hradci Králové

Královští sokoli x GBA Fio banka Jindřichův Hradec

Tuto sobotu 20.11. nás v rámci 14. kola čeká od 18:00 venkovní KNBL zápas v Hradci Králové. Královští Sokoli mají aktuálně bilanci 5/7.


V našem prvním vzájemném zápase, který se odehrál v Jindřichově Hradci, jsme prohráli poměrně těsně 75:82. Sokoli se v poslední době potýkali s výskytem nemoci Covid-19 ve svém hráčském kádru, a tak své poslední zápasy odehráli v 7 lidech, padli na palubovce USK Praha a Basket Brno. Zdá se, že na naše utkání budou v kompletní sestavě, čeká nás tak těžká výzva a zároveň lákavá příležitost, jak odčinit domácí porážku.


Trenérem Hradce Králové je Lubomír Peterka, asistuje mu Lukáš Rovenský.


V naší sestavě pro tento zápas budete moci vidět hned několik změn. Klub se rozloučil s Cameronem Gregorym, Camovi přejeme hodně štěstí v jeho další basketbalové cestě. Do tohoto zápasu nezasáhne ani naše eso Torin Dorn, který utrpěl zranění v horní části těla. A nyní k radostnějším novinám! V našem týmu přivítáme rovnou dvě nové posily Willa Browna a Craiga Victora II. Will měří 213 cm a hraje na pozici 5. Craig měří 206 cm a hraje na pozici 3/4. Oba borce řádně uvedeme na našich sociálních sítích a webu po víkendu.


Nenechte si náš zápas ujít, bude tradičně vysílán na TVcom!


Předzápasový komentář hlavního trenéra Gilberta Abrahama:
Hradec Králové je velmi zkušený tým s několika výbornými hráči. Peda Stamenković je velmi šikovný a kreativní rozehrávač, který vede většinu útoků. Nikola Pešaković a Ozren Pavlović dokáží oba skórovat mnoha způsoby.


Musíme co nejvíce kontrolovat jejich vliv ve vymezeném území a přizpůsobit se jejich kolektivní hře. Dále musíme mnohem agresivněji bránit, a to po celý zápas a ne jen v určitých úsecích. Vítáme příležitost k našemu dalšímu zlepšování a k výzvě Královských sokolů na jejich domácí palubovce.


Komentář Marka Welsche:
Na sobotu v Hradci Králové jsme skvěle připraveni a budeme od sebe očekávat jen ten nejlepší výsledek. Náš poslední vzájemný zápas jsme sice prohráli, ale cítíme, že jsme úplně jiný tým, než jsme byli na začátku sezóny.

ENGLISH VERSION


We're playing our next KNBL game on this Saturday at 18:00 local time in Hradeck Králové (their record is 5/7)


In our first game that took place in JH our team lost in a close game 75:82. Hradec Králové had to deal with Covid-19 in their locker room and they had to play last 2 games with 7 players, they lost both of those games. They will be complete on Saturday and we welcome the oportunity to avenge our home game loss.


Their head coach is Lubomír Peterka, his assistant is Lukáš Rovenský.


You will notice several changes in our lineup in this game. We parted ways with Cameron Gregory, we wish Cam all the best on his basketball journey. Our ace player Torin Dorn will not be playing in this game because of upper body injury.And now for the better news! We welcome Will Brown and Craig Victor II in our team! Will is 213 cm tall and plays on a center position. Craig is 206 cm tall and plays on forward positions. You can expect proper introduction of both players in the upcoming week.


This game will be broadcasted on TVcom, don't miss it.


Pregame comments from our head coach Gilbert Abraham:
Hradec Kralovsti is a very veteran team with several accomplished players. Peda Stamenković is a very crafty and creative point guard that leads their attack. Nikola Pešaković and Oren Pavlovic both score in a variety of ways.


We must continue to work on controlling their presence in the paint and adjust to their collective basketball acumen. Additionally, we need to defend more fiercely for the entire game not just in spurts. We look forward to the opportunity to improve and to challenge Hradec Kralovsti at their home.


Pregame comments from our player Marek Welsch:
We are very well prepared for our next game in Hradec Králové and we have the highest expectations from ourselves. Our last mutual game didn't go our way but we feel taht we are completely different team than we were at the beginning of the season.

generální partneři

Hlavní partneři